Betalen en betaalmethode

Als je een bestelling plaats kan je op verschillende manieren betalen. Wij werken met Ideal, PayPal, Bancontact en overboeking. Als je voor de optie overboeking kiest ontvang je een e-mail met alle betaalinformatie. 

 

Verzenden en verzendkosten

Wij verzenden onze pakketjes binnen Nederland standaard via PostNL. Hiervoor hanteren wij standaard verzendkosten van €5,50.

Voor pakketjes naar het buitenland (België, Frankrijk, Luxemburg) betaal je €10,00 verzendkosten. Wij nemen dan contact met je op om te bespreken wat de beste verzendmethode is. I.v.m met nieuwe wetgeving, verzenden wij niet meer naar Duitsland. 

Binnen Nederland kan je het pakje binnen 2-4 werkdagen verwachten. Tenzij anders bij het product vermeld staat. Voor België, Frankrijk en Luxemburg zullen de verzendtermijnen wisselen. 

Als je andere wensen voor de verzending hebt kan je ons altijd een bericht sturen. 

 

Retourneren

We hopen natuurlijk dat het niet nodig is, maar het kan gebeuren dat er iets fout gaat, of dat een product niet bevalt. Als een product niet op maat gemaakt is mag je deze altijd terugsturen* binnen het wettelijke bedenk temijn van 14 dagen. 

Is er iets mis maar zit je al buiten de 14 dagen? Stuur dan een berichtje, dan kijken we hoe we je verder kunnen helpen.

 

Als een item op maat gemaakt is kan deze in princiepe niet worden geretourneerd. Is er iets mis? Stuur een berichtje! Dan kijken we samen verder. 

 

*Retour kosten zijn voor de klant